Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Paeria s'encarregarà de les ''actuacions de comunicació'' amb els veïns dels habitatges amb plaques franquistes

Àngel Ros es reuneix amb els copropietaris de l'empresa Petrolis Independents

Petrolis Independents, Ajuntament de Lleida, Àngel Ros
Imatge de la reunió mantinguda entre l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, els copropietaris de Petrolis Independents, i la FAV. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L'Ajuntament de Lleida ha anunciat que de forma coordinada amb la Federació d'Associacions de Veïns (FAV) continuarà la ''tasca ja iniciada'' el passat cap de setmana de retirada de plaques franquistes de Ministerio de la Vivienda amb el jou i les llances de la Falange. Ho farà, segons un comunicat emès per la Paeria, fent les ''actuacions necessàries de comunicació'' als veïns dels habitatges afectats. L'anunci s'ha fet després de la trobada entre l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i els copropietaris de l'empresa Petrolis Independents, a qui Ros ha agraït la tasca de retirada de sis plaques franquistes el dissabte passat.

De totes formes, si bé en el comunicat s'informa que Petrolis hauria donat per acabada la seva acció, ''ja que s'ha tractat d'una experiència pilot'', un dels copropietaris, Jaume Canadell, ha assegurat que això ''és mentida'' i que no deixaran d'actuar col·laborant, això sí, amb la plataforma Acaba amb la placa, per fer una retirada massiva el proper 22 d'abril.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat