Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Ciutadans i PSC posen el destí de la ciutat a les mans dels lleidatans

Ribes assegura que els veïns presentaran i elegiran quines propostes volen per a Lleida

Àngel Ros, Ángeles Ribes
Les cares visibles de l'equip de govern de la Paeria han presentat un projecte perquè els ciutadans decideixin sobre part de les inversions del pressupost municipal. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L'enèsim pacte entre socialistes i taronges a l'Ajuntament de Lleida assegura la participació dels ciutadans en el destí de les inversions que tindran lloc a la capital del Segrià al llarg d'aquest any. "Per primera vegada els veïns de Lleida podran decidir part del pressupost d'inversions del consistori", ha explicat la portaveu de C's Lleida, Ángeles Ribes, durant la roda de premsa que ha tingut lloc aquest divendres. "És un projecte apassionant i molt important per a la ciutadania, que Ciutadans va idear i va aconseguir incloure en els pressupostos de 2017", ha assegurat.

El paer en cap, Àngel Ros, ha estat escudat per la seva mà dreta en la presentació d'un projecte que pretén convidar els lleidatans a superar el localisme dels barris i a presentar projectes de ciutat. El calendari del procés començarà el 30 de març amb la fase d’informació als barris i finalitzarà el 15 de setembre, quan culminin les votacions, que podran ser presencials i telemàtiques. Els veïns majors de 16 anys emetran dos sufragis, un per a projectes de menys de 50.000 euros i l’altre per a iniciatives de quantia superior.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat