Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Arxivada la denúncia del Comú contra Larrosa per presumpta prevaricació per la llicència de la discoteca Biloba

El tinent d'alcalde demana la dimissió de Sergi Talamonte mentre aquest defensa la tasca de l'agrupació d'electors de "posar en coneixement de l'autoritat pertinent possibles irregularitats"

Fèlix Larrosa, La Paeria, Ajuntament de Lleida
El segon tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme de la Paeria, Félix Larrosa, acompanyat en la seva compareixença per l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i la resta de membres de l'equip de govern del PSC. (Foto: Hermínia Sirvent)
La Fiscalia de Lleida ha arxivat la denúncia presentada pel regidor del Comú de Lleida, Sergi Talamonte, contra el segon tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Lleida, Félix Larrosa, per presumpta prevaricació en la concessió de la llicència d'obertura a la discoteca Biloba en no veure indicis de delicte penal en l'actuació del responsable municipal. Larrosa s'ha mostrat "dolgut i sorprès" per la denúncia, de la qual s'ha assabentat aquest mateix dimecres, i ha demanat la dimissió de Talamonte. Aquest, per la seva banda, ha rebutjat la petició i ha defensat la tasca del Comú de Lleida de "posar en coneixement de l'autoritat pertinent possibles irregularitats".

D'altra banda, la Generalitat va demandar la Paeria també en relació amb la concessió de la llicència d'obertura a la discoteca, en aquest cas per considerar que l'espai d'oci s'ubica massa proper als dipòsits de combustible d'una empresa d'hidrocarburs. El ministeri fiscal considera que serà en aquest procediment contenciós administratiu obert on, en tot cas, "s'haurà de dictaminar la il·legalitat de l'actuació municipal".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat