Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El procés participatiu Lleida VintVint es prepara per una segona fase als barris de la ciutat

El debat, estructurat en tres blocs, ha aplegat 500 representants i membres del teixit associatiu en la seva primera fase

Lleida VintVint,Àngel Ros,PSC
Tercet debat en el marc del procés participatiu Lleida VintVint centrat en la responsabilitat. (Foto: PSC)
El procés participatiu Lleida VintVint amb l’alcalde i candidat del PSC a l’alcaldia de Lleida, Àngel Ros, va cloure la seva primera fase aquesta setmana amb el debat al voltant del concepte responsabilitat. El procés ha aprofundit també en els conceptes arrels i solvència en un seguit d’actes que han aplegat fins a 500 persones representatives del teixit associatiu de Lleida. 


Ros ha posat de relleu que “després d’aquesta primera part del debat, hem pogut recollir les opinions i propostes de la societat, que conformaran el pilar bàsic a partir del qual elaborar el programa electoral de 2015” i ha avançat que “en breu, al gener, iniciarem una segona fase per enriquir encara més aquest procés, portant el debat a cadascun dels barris de la ciutat”.

El procés es va iniciar el passat 17 de novembre, amb el primer debat al voltant del concepte arrels, a la seu de l’Orfeó Lleidatà. Tot seguit, el 24 de novembre es va parlar sobre el terme solvència a la Biblioteca Pública, i aquest dilluns es va tancar aquesta primera fase amb l'últim acte al Museu de Lleida. Els debats han comptat amb representants i membres d’entitats culturals, educatives, empresarials, del comerç i el turisme, esportives, del tercer sector, etc. en cadascun dels debats, en els que s’han explicat els compromisos complerts per part de l’equip de govern a la Paeria, els projectes en marxa i aquells projectats a curt i mig termini, alhora que els participants han pogut aportar les seves opinions i propostes.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat