Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Tres edicions del Mercat de l’Hort a Taula per les festes de Nadal

El mercat aprofita el mes de desembre per instal·lar-se més dies a la plaça de Sant Joan, compartint espai amb la pista de gel

Mercat de l'Hort a Taula
Tres edicions del Mercat de l’Hort a Taula al desembre per les festes de Nadal. (Foto: Ajuntament de Lleida)
El Mercat de l’Hort a Taula tindrà més presència aquest mes de desembre amb motiu de les festes de Nadal. Els paradistes aprofiten l’època nadalenca per instal·lar-se més dies a la plaça de Sant Joan. En concret, ho han fet avui, com cada primer diumenge de mes, i ho faran els dies 20 i 21. El mercat es distribueix a la plaça de manera diferent, ja que aquests dies comparteix espai amb la pista de gel que va posar-se en marxa aquesta setmana i que romandrà oberta durant les festes.


Al mercat s’hi troben productes de proximitat de pagesos i elaboradors lleidatans amb parades que ofereixen olis, formatges i derivats làctics, fruita i verdura, fruits secs, xocolates i dolços, coques, bolets, carn i embotits, mels i plantes aromàtiques, entre d'altres productes. Es tracta d’un mercat que té una bona acollida i que s'ha consolidat en el calendari comercial de la ciutat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat