Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El riu Valira baixa de color verd entre Andorra i la Seu d'Urgell per la investigació de l'aigua d'Arinsal

El Govern andorrà assegura que els productes que s'han fet servir són ''innocus'' i que, per tant, no afecten ni la salut de les persones ni el medi ambient

riu Valira, verd
Sorpresa a Andorra pel color verd amb què baixa el riu Valira. (Foto: @solellados)
El riu Valira baixa tenyit de color verd aquest dijous al matí entre Andorra i la Seu d'Urgell. Aquesta transformació del color de l'aigua es deu a la investigació que estan fent les autoritats andorranes a la font d'Arinsal després de la contaminació per norovirus i el brot de gastroenteritis que va afectar milers de persones l'any passat. El Govern andorrà ha assegurat que els productes que s'estan fent servir són els que han tenyit l'aigua i que són ''innocus'', per la qual cosa no hi ha risc per la salut de les persones ni per al medi ambient. Està previst que amb el pas de les hores vagi desapareixent aquest verd de l'aigua del riu i aquesta recuperi el seu color transparent habitual.

A primera hora es podia apreciar amb més intensitat a la Masana i Andorra la Vella i ara ja ha traspassat la frontera en direcció a la Seu d'Urgell, on l'alcalde Albert Batalla ja ha informat a través de les xarxes socials que no hi ha risc.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La història d'una supervivent

Publicitat
Publicitat