Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'enèsima sortida de to de Llorens

Segons el popular, qui de veritat sobra a Catalunya i a Fira de Lleida no és l'exèrcit, sinó el Govern català, en referència a la carta de Vilalta per evitar que els militars participin en un certamen

José Ignacio Llorens, Partit Popular
El diputat popular ha volgut reivindicar la labor de l'exèrcit. (Foto: Arxiu)
La lleidatana Marta Vilalta, directora general de Joventut, ha enviat una carta a Fira de Lleida per demanar que no hi hagi un estand de l'exèrcit en la Fira de Formació i Treball, donant compliment així a la moció aprovada pel Parlament el juliol de 2016 per ''desmilitaritzar l'educació''. L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha defensat la presència dels militars en el certamen perquè ''ofereixen feina'' i s'ha mostrat convençut que hi tornaran a ser en la propera edició mentre que la seva sòcia de govern, Ángeles Ribes, ha titllat de "vergonyós" que el Govern insti la Fira "a canviar les bases de participació perquè l'exèrcit no hi estigui present". Però qui l'ha dit més grossa, com sempre, ha estat el diputat popular José Ignacio Llorens, que ha afirmat que qui de veritat sobra a Catalunya i a Fira de Lleida no és l'exèrcit, sinó el Govern català.

Llorens ha qualificat d'“inacceptables” les pressions a les quals el Govern de la Generalitat està sotmetent Fira de Lleida amb l'objectiu que l'exèrcit no participi com a expositor en la propera edició de la Fira de Formació i Treball. El diputat popular per Lleida ha volgut recordar que l'exèrcit “és una institució que té com a fi protegir el territori nacional i tots els seus habitants sense distincions de cap tipus” i que, en conseqüència, qui intenta marginar-lo d'esdeveniments com la Fira de Formació i Treball no fa una altra cosa que “demostrar la seva insensatesa, el seu sectarisme i la seva completa inconsciencia”. Per Llorens, aquells que “de manera fraudulenta s'atorguen la representació de tots els catalans són autèntics enemics de Catalunya i de l'estat de dret”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat