Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Les comarques de Lleida rebran 3,4 M€ de fons FEDER per a projectes d'energies renovables i turisme sostenible

Se'n beneficiaran 124 municipis de la demarcació

Meritxell Borràs, Joan Reñé, FEDER
Representants del món local, la consellera Meritxell Borràs i el president de la Diputació, Joan Reñé, durant la presentació dels fons FEDER per a Lleida. (Foto: Diputació de Lleida)
Les comarques de Lleida rebran 3,4 milions del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) destinats a projectes de turisme sostenible i energies renovables que beneficiaran 124 municipis de la demarcació. Així ho han anunciat aquest divendres el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i la consellera de Governació i Relacions Institucionals, Meritxell Borràs.

La inversió total al territori serà de prop de 7 milions d'euros, ja que la Generalitat aportarà 3,5 milions de cofinançament que s'afegiran als fons europeus. En concret, els diners es destinaran al projecte d'instal·lacions de biomassa ForestLocal4, que beneficiarà les comarques de la Val d'Aran, Cerdanya, Alt Urgell, Alta Ribagorça, Pallars Jussà i Pallars Sobirà, i al projecte de dinamització turística Ponent Actiu que comprèn l'Urgell, Pla d'Urgell, Segrià i Garrigues.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat