Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Universitat de Lleida aposta per la formació en línia amb un pla fins al 2020

El cantautor Joan Manuel Serrat, doctor honoris causa al maig

Joan Manuel Serrat
El Consell de Govern de la UdL dona llum verda al nomenament del cantautor Joan Manuel Serrat com a doctor honoris causa. (Foto: Fernando Aceves)
La Universitat de Lleida (UdL) vol impartir en línia, en el termini de tres anys, un mínim de dos graus i quatre màsters oficials, ja sigui total o parcialment. Aquest és l'objectiu bàsic del Programa per al desenvolupament de la docència on line 2017-2020 que avui ha aprovat el Consell de Govern. D'aquesta manera, la UdL pretén "augmentar la seva àrea d'influència acadèmica, millorar la internacionalització i incrementar la xifra d'alumnat matriculat" segons ha destacat el vicerector de Docència, Francisco García. 

El pla preveu tres vies per oferir virtualment aquests títols: crear graus o màsters nous, incorporar una modalitat on line a alguna de les ofertes actuals o transformar completament en no presencial o semipresencial un grau o màster que ja s'imparteixi. Les propostes les han de presentar les facultats i escoles. Per desplegar aquest pla, la UdL haurà de desenvolupar les seves pròpies infraestructures tecnològiques, així com establir col·laboracions amb altres institucions educatives i organitzacions formatives, nacionals i internacionals. 

La sessió també ha donat llum verda al nomenament del cantautor Joan Manuel Serrat com a doctor honoris causa per la Universitat de Lleida, que serà investit el proper 24 de maig en un acte a l'Auditori Municipal Enric Granados. El noi del Poble Sec ja compta amb aquesta distinció per part de quatre universitats de Mèxic, dos d'Argentina i tres de l'Estat espanyol: la Miguel Hernández d'Elx, la Complutense de Madrid i la Pompeu Fabra de Barcelona. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat