Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Llotja, una olla de grills a punt d'esclatar

El PDECat, ERC i la Crida qualifiquen de "frau" la informació aportada pel conseller delegat del CNC, Rafel Peris, la continuïtat del qual penja d'un fil

La Llotja
La Llotja, en el punt de mira de l'oposició. (Foto: Arxiu)
La reunió del consell d'administració del Centre de Negocis i Convencions (CNC) ha resultat d'allò més calenta a jutjar per les declaracions posteriors dels grups implicats. De fet, el PDECat, ERC i la Crida han retirat de l'ordre del dia l'aprovació de l'informe del conseller delegat, Rafel Peris, sobre la situació actual de la concessió de l'equipament i les implicacions que suposarà la rescissió del contracte amb l'encara concessionària. A més, durant la reunió, el president del grup municipal d'ERC-Avancem, Carles Vega, ha demanat la dimissió de Peris "per la falta de consideració i sensibilitat cap als altres consellers i, sobretot, perquè davant de la incapacitat de negoci i viabilitat de la Llotja no ha estat capaç de revertir la situació i ha hagut de ser l’empresa concessionària la que ha dimitit". "Ha estat un frau perquè no se’ns ha facilitat la informació econòmica que vam demanar i, per tant, no tenia cap sentit", ha afegit Vega.

En aquest sentit, la Crida per Lleida–CUP ha denunciat l’ocultació d’informació sobre l’abandonament de la concessió de la Llotja, aquest cop en la convocatòria extraordinària del consell d’administració del Centre de Negocis i Convencions, S.A. El conseller de la formació, Ferran Dalmau, ha explicat que en el consell extraordinari d'aquest dimecres no s’ha presentat cap document, tot i demanar-ho formalment, i ha denunciat "la desempara, no només dels consellers, sinó del conjunt de la ciutadania" pel fet que es necessiti la majoria absoluta del consell d’administració per demanar informes escrits, mentre que el PP i C’s s’han posicionat al costat de l’equip de govern en una mostra més del consumat tripartit ordena i mana a la Paeria.

Per últim, la consellera representant del PDECat i Unió al Centre de Negocis i Convencions de la Llotja, Rosa Maria Salmerón, ha criticat que “tot i que ens han dit que l’informe que tenien és el mateix que consta en l’acta anterior la situació no és la mateixa ara que fa un mes” i ha afegit la preocupació per saber “què passa amb el personal del Palau de Congressos que a partir de l’1 de març passaran a ser treballadors del CNC”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat