Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Paeria rep prop de 2 M€ dels fons europeus FEDER per al nou Museu Morera

El projecte del nou equipament cultural sortirà a licitació al mes de maig, un cop sigui aprovat pel Ple municipal, i les obres començaran a la tardor

reunió, Àngel Ros, Museu Morera
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat d'autoritats i regidors durant la roda de premsa on s'ha anunciat la confirmació dels prop de 2 M€ per al nou Morera. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L'Ajuntament de Lleida ha rebut la confirmació del finançament de prop de 2 milions d'euros dels fons europeus FEDER per al nou Museu Morera. En concret són 1.968.377 euros per fer que aquest Museu d'art contemporani de la ciutat abandoni la seva permanent itinerància per establir-se definitivament a la seu de l'antiga audiència, actualment ocupada per la Regidoria de Serveis Personals.

El projecte contempla la reforma integral d'aquest immoble ubicat a la cèntrica rambla Ferran i està previst que, una vegada ho aprovi el Ple, al maig ja es liciti per tal que les obres comencin a la tardor i el nou Museu pugui obrir portes al 2019.

El conjunt de l'obra, que abastarà un total de cinc plantes de l'edifici i planteja un format de museografia flexible, modular, neutra i plenament accessible, costarà 4,7 M€ i també s'optarà a ajudes de l'1% cultural.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat