Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Marc Màrquez, Premi Internacional Ciutat de Lleida

El pilot assegura que és un honor rebre el reconeixement perquè se sent vinculat a Cervera i a Lleida i perquè el guardó valora el seu esforç i trajectòria i la de tot un equip

Marc Màrquez, Premi Internacional Ciutat de Lleida
Lliurament del Premi Internacional Ciutat de Lleida a Marc Màrquez. (Foto: Hermínia Sirvent)
L’Ajuntament de Lleida ha lliurat el VIII Premi Internacional Ciutat de Lleida al pilot de motociclisme Marc Màrquez. El paer en cap, Àngel Ros, ha lliurat el guardó al cinc vegades campió del món en reconeixement a la seva trajectòria professional, pels valors que tramet com a persona i per portar el nom de Lleida arreu. Ros ha felicitat Màrquez i li ha tramés l’orgull de la ciutat de tenir un representant com Marc Màrquez, que parla l’idioma de l’esport amb accent de Lleida i que porta el missatge de l’esport, amb tota la seva riquesa, arreu del món.  

Marc Màrquez ha assegurat que és un honor rebre aquest reconeixement lleidatà, perquè és l’entorn on ha nascut, ha passat la seva infància i on viu. El pilot cerverí, que s’ha emocionat amb el vídeo que s’ha projectat on hi sortien persones vinculades al seu entorn, ha insistit una vegada més en el paper decisiu que té la família i la gent propera a ell, perquè aquest esport “no és tan individual com sembla”. Màrquez ha manifestat que espera seguir amb l’ambició i les ganes del primer dia per “créixer com a esportista i com a persona”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat