Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'Ajuntament de Lleida reconeix 7accents com a Empresa Solidària 2017 a proposta d'Aspid

Aquesta distinció vol donar visibilitat a la contribució del periòdic 'SE7' "per aconseguir una millor societat"

Gerard Martínez, Mauria Fauria, Àngel Ros, Xavier Rodamilans, Empresa Solidària
Gerard Martínez i Maria Fauria van rebre el diploma de mans de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el tinent d'alcalde Xavier Rodamilans. (Foto: Ares Valdés)
7accents ha estat reconeguda per la Paeria com a Empresa Solidària 2017. La proposta d'aquest reconeixement ha anat a càrrec d'Aspid. La distinció Empresa Solidària vol donar visibilitat a la contribució feta des del sector empresarial "per aconseguir una millor societat", en paraules de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros. L'acte de lliurament del premi va tenir lloc al Saló de Sessions de l'Ajuntament de Lleida aquest dilluns amb motiu del Dia Mundial de la Justícia Social de mans del paer en cap. Maria Fauria i Gerard Martínez, responsables de la companyia, van ser els encarregats de recollir el guardó. De fet, és la primera vegada que aquests premis reconeixen la seva tasca social a una mitjà de comunicació de la demarcació de Lleida.

Cal recordar que el periòdic SE7, amb una tirada de 15.000 exemplars mensuals, dóna visibilitat a les organitzacions sense ànim de lucre a través de les seves pàgines de manera totalment gratuïta. Qualsevol associació que hi estigui interessada només s'ha de posar en contacte amb 7accents.

Millor nova publicació catalana

El SE7 és la millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en Català, que aplega més de mig miler de capçaleres entre revistes, premsa i digitals. El mensual gratuït de 7accents va rebre el guardó més important de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català per "apostar per la informació de proximitat amb reportatges, anàlisi, opinions i infografia amb un disseny modern i ben estructurat".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat