Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Àngel Ros denuncia al raper lleidatà Hasél per amenaces de mort en una cançó

A la cançó es pot escoltar “Àngel Ros, malparit, et mereixes un tret” o "em ve de gust veure cremar casa seva i que les parets del xalet semblin Gaza”

Pablo Hasél, raper
Imatge d'una entrevista realitzada al raper lleidatà Pablo Hasél. (Font: YouTube)
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha denunciat el raper lleidatà Pablo Hasél per amenaçar-lo de mort en una cançó, que porta per nom "Menti-Ros", on llença tota mena d’amenaces i insults contra el polític socialista. En el vídeo, penjat a YouTube, el passat 27 de novembre, es pot escoltar “Àngel Ros, malparit, et mereixes un tret”, “que algú el detoni” i “l’he vist donar un discurs per a jubilats i en cada paraula mereixia un atemptat”.


Hasél també li diu a Ros "porc mafiós" i que "et mereixes una ganivetada a l'abdomen i que com a malparit penjar-lo en una plaça vull". En el vídeo, Hasél assegura que Ros "no és socialista, sinó capitalista". El raper i els seus companys complementen el tema amenaçant Ros amb un ventall d'improperis entre els quals es troben: "Si per mi fos, mort seria la teva sentència", "penjar d'una plaça vull" o l'amenaçadora "que amaguin una bomba mentre menja un menú car, que trenquin els seus sexes d'un tret ". Hasél conclou amb un "em ve de gust veure cremar casa seva i que les parets del xalet semblin Gaza”. A caysa de totes aquestes amenaces, Ros ha decidit portar Hasél als tribunals.

En la denúncia que ha presentat l'alcalde i que recull Segre explica que s'atempta contra la seva persona i la seva família i es demana que es despengi el vídeo de la xarxa "per apologia de la violència". També es demana que s'adoptin mesures de caràcter personal com una ordre d'allunyament.

Després que s’hagi anunciat públicament la denúncia, Hasél ha publicat a Twitter que “no cedirà al xantatge de la seva inquisició", que esborri "les seves polítiques mafioses" i que "el súmmum és que l'alcalde demani una ordre d'allunyament contra mi. Tem que li digui més veritats en actes? Pocavergonya". 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat