Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Tornen a partir de demà el Mercat de Nadal i el Mercat de Santa Llúcia

La plaça Cervantes i el carrer Pi i Margall concentraran el comerç nadalenc de la ciutat

Mercat de Santa Llúcia,Nadal,Mercat de Nadal,
Mercat de Santa Llúcia de l'any passat. (Foto: Ajuntament de Lleida)
Els Mercadets de Nadal a Lleida tornen un any més per dinamitzar el comerç durant les festes nadalenques. Demà divendres, el Mercat de Nadal torna a instal·lar-se, com ja va fer la passada edició, al carrer Pi i Margall (davant de l’Auditori) per donar resposta a una demanda dels propis paradistes i on es poden trobar tot tipus d’articles relacionats amb les festes nadalenques, inicia la seva activitat aquest divendres i romandrà obert fins al dia 6 de gener.


Per la seva banda, el Mercat d’Artesans, situat a la plaça de la Catedral i el carrer Vila de Foix, és un mercat molt arrelat a la ciutat on s’hi poden trobar, principalment, productes d’artesania de tot tipus. El mercat restarà obert des del dissabte 13 de desembre en horari de 10 a 14 hores i de 16.30 a 20.30 hores i hi estarà instal·lat fins al dia 5 de gener.

El conjunt de Mercadet de Nadal es completen amb el Mercat de Santa Llúcia, que també obre aquest divendres i romandrà instal·lat a la plaça Cervantes fins al proper 24 de desembre en horari de 10 a 20.30 hores.

A banda, i com és habitual, s’instal·la també el Mercat de l’Hort a Taula de la plaça Sant Joan, on es poden trobar productes de proximitat. Aquest hi serà el proper 7 de desembre, a més dels dies 20 i 21 com a dies especials. Està format per diverses parades de pagesos i elaboradors lleidatans que ofereixen olis, formatges i derivats làctics, fruita i verdura, fruits secs, xocolates i dolços, coques, bolets, carn i embotits, mels i plantes aromàtiques, cerveses, melmelades, conserves i vins i licors, entre d'altres productes de les terres de Lleida.

Finalment, s’ha de recordar que el Mercat Ambulant del Barris Nord se celebrarà el proper dissabte dia 6 en horari de 9 a 14 hores, malgrat ser un dia festiu.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat