Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Actel Força Lleida, disposat a sorprendre un altre rival dur, el Quesos Cerrato Palencia

L’entrenador del conjunt lleidatà, Joaquín Prado, manifesta que competir “a la pista d’un equip amb tanta potència és un repte de màxima exigència”

Acterl Força Lleida, bàsquet, Barris Nord, Palència
Els jugadors pujant a l'autocar abans de viatjar. (Foto: Òscar Buetas)
L’Actel Força Lleida jugarà demà a la pista del Quesos Cerrato Palencia a les 21.00 hores. El conjunt de Joaquín Prado està en una bona dinàmica, ja que ha guanyat els tres últims enfrontaments i és quart a la classificació, amb sis victòries i tres derrotes. Malgrat tot, els ilerdencs són conscients que al pavelló Marta Domínguez no ho tindran fàcil. “Cada partit és un repte diferent. A la pista d’un equip amb tant potencial, és un repte d’una màxima exigència”, explica el preparador asturià.


En aquest sentit, el tècnic ha expressat que tots els conjunts són rivals directes per la igualtat de la competició, “ja que s’han obert poques escletxes. Hem de mirar amb lupa tots els conjunts”. Però el més positiu per als lleidatans és la seva ràpida adaptació. “El vestidor s’ha construït a nivell humà molt bé i això és clau, sobretot per si hi ha moments no tan favorables. A més, els nous s’han integrat al que volem i al tipus de competició que hi ha”, matisa. Per aquesta raó, ha indicat que l’èxit també recau “en l'absència d’egos dins del conjunt. Els jugadors nous han entès que han de fer moltes coses per desenvolupar el seu joc en la competició, anant més enllà de les estadístiques”.

Així, doncs, els de la capital del Segrià viatgen amb l’únic objectiu d’aconseguir un nou triomf que “suposaria un pas més per demostrar que som molt competitius en aquest inici de campanya. En definitiva, vèncer un equip amb tanta qualitat suposaria fer un pas més de reafirmació de la nostra confiança”, indica Prado. Per tant, una de les claus serà la motivació del conjunt, descartant que els elogis passin factura. I a la pista serà fonamental estar bé en els aspectes defensius, però sobretot en l’àmbit ofensiu. L’Actel Força Lleida tornarà a tenir tres partits en dues setmanes, però amb la diferència que els dos últims es jugaran al Barris Nord, una situació “que és millor, encara que haurem de veure com ens en sortim. El fet que no hi hagi viatge pel mig ajuda i s’agraeix”.

Per aquest partit, Prado té disponibles tots els seus jugadors, inclòs Gerard Sevillano, que es va incorporar a principis de setmana als entrenaments. “Hem anat dosificant-li la càrrega, perquè per a ell és com una segona pretemporada després d’un mes aturat per lesió”, ha explicat l’entrenador. De fet, Sevillano ha apuntat que “ja tenia ganes de tornar. És com una nova pretemporada, però vaig amb la mateixa mentalitat que tenia abans de lesionar-me”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat