Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Reunió amb els propietaris de la discoteca de Gardeny per resoldre el presumpte impagament de 584.000 euros

La trobada s'hauria produït a la Paeria hores després de l'exclusiva de '7accents'

The Hill Summer Nights, discoteca, Gardeny
Entrada a la discoteca de Gardeny. (Foto: Santi Iglesias/El Punt Avui)
Segons fonts pròximes al cas, aquest divendres, hores després de l'exclusiva de 7accents, s'hauria produït una reunió a la Paeria entre l'empresa adjudicatària dels terrenys que acullen la discoteca de Gardeny i l'òrgan de govern municipal. La trobada s'hauria centrat a buscar una solució pactada al presumpte deute de 584.000 euros que Agora del Este 2014 SLU hauria contret amb l'Ajuntament de Lleida si no s'hagués fet càrrec dels cànons dels anys 2015 i 2016 que contempla el plec de condicions de la concessió. Ho assegura l'última de les tres reclamacions fetes a l'administració local per part de l'advocat d'una de les empreses excloses del concurs després de no rebre cap resposta respecte del pagament dels mateixos en les dues reclamacions anteriors.

Una de les sortides que s'haurien debatut aquest divendres passaria pel fraccionament del cànon d'ambdós anys, però el problema rauria en un decret d'alcaldia signat a finals de 2015 en què l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ja atorgava a l'empresa concessionària el fraccionament del primer any. I és que aquest procediment no es podria executar sobre el cànon de dos anys, és a dir, dos cànons, sinó tan sols sobre un, com el que es va aprovar ara fa un any i mig.

Cal recordar que el cànon pactat per a la concessió dels terrenys de Gardeny és de 294.000 euros l'any, la qual cosa sumaria 588.000 euros entre 2015 i 2016, encara que s'haurien de restar els 4.000 euros que consten com a ingressats en concepte d'aquest fraccionament.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat