Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La justícia dicta sentència contra l'eliminació de llocs de treball a la Diputació ordenat per Reñé

El TSJC considera que la decisió no corresponia al president sinó al Ple de la corporació

Joan Reñé, Diputació de Lleida
Nou revés judicial a Reñé. (Foto: Arxiu)
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha donat la raó al cap d'Arquitectura de la Diputació de Lleida, Melitó Camprubí, que denuncia l'eliminació de tres llocs de feina en l'àrea que dirigeix. Els fets es remunten al 10 de setembre de 2014, quan el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, va signar un decret en què modificava l'adscripció de llocs de treball i eliminava del Servei d'Arquitectura tres llocs de feina: el d'adjunt al Servei, el de cap de servei d'Obres Patrimonials i el de delineant. D'aquesta manera, deixava només un treballador en el Servei, a més de Camprubí. El mateix decret adscrivia aquests llocs de feina al Servei d'Enginyeria.

Camprubí va presentar un recurs al·legant que el president de la Diputació no podia prendre aquesta decisió per decret, sinó que li corresponia al Ple, i denunciant que aquesta resolució limitava les actuacions del Servei d'Arquitectura. El Jutjat contenciós administratiu 1 de Lleida va sentenciar a favor del treballador el 10 de març de 2016, la Diputació va recórrer la sentència i ara el TSJC ha desestimat el recurs de la corporació i dóna també la raó a Camprubí.

La sentència del TSJC és del 24 de gener de 2017 i especifica que la Diputació té trenta dies per recórrer-la al Tribunal Suprem.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat