Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Grinyola la concessió de la discoteca de Gardeny

La Paeria no aclareix si l'empresa adjudicatària hauria afrontat el pagament del cànon dels anys 2015 i 2016, que s'enfilaria fins als 584.000 euros

The Hill Summer Nights, discoteca, Gardeny
Entrada a la discoteca de Gardeny. (Foto: Santi Iglesias/El Punt Avui)
Les discoteques fan soroll, més encara quan l'Ajuntament de Lleida hi juga un paper destacable. Als sonats casos del Larida i del Biloba, ara s'hi uneix el del complex The Hill Summer Nights, els propietaris del qual no haurien afrontat el pagament del cànon dels anys 2015 i 2016 acordat en el plec de condicions de la concessió dels terrenys ubicats al turó de Gardeny. Almenys això és el que es desprèn del mutisme de la Paeria envers dues reclamacions, la primera amb data de 16 de novembre de 2016 i la segona, de 26 de gener de 2017, a les quals ha tingut accés 7accents i que no han obtingut resposta per part de la Paeria. Ambdós documents, signats per una licitadora millor valorada i puntuada en el concurs per a la concessió dels terrenys i registrats i dirigits a l'Àrea d'Economia i Hisenda de l'Ajuntament de Lleida, reclamen el mitjà de pagament dels cànons en qüestió, l'existència o no de sol·licituds de fraccionament i l'estat de compliment del cànon del període 2015-2016. A data d'avui, tres mesos després de la primera reclamació, no s'ha obtingut cap resposta al respecte d'això.

Cal tenir en compte que el cànon anual per a la concessió dels terrenys on hi ha la discoteca The Hill Summer Nights és de 294.000 euros i que el 25 d'octubre de 2016 el Jutjat contenciós administratiu número 1 de Lleida obligava l'empresa adjudicatària, Agora del Este 2014 SLU, a pagar el cànon dels anys 2015 i 2016, tot i que l'obertura de la mateixa es va ajornar fins a 2016. Per tant, el deute contret amb l'administració local s'enfilaria fins als 584.000 euros, descomptant 4.000 euros que consten com a ingressats en concepte del fraccionament pactat amb l'Ajuntament de Lleida.

Per aquest motiu, i interpretant el silenci de la Paeria com un "impagament deliberat dels cànons indicats", en una tercera reclamació registrada el 26 de gener de 2017 se sol·licita l'extinció del contracte de la concessió administrativa, tal com indica el plec de condicions del mateix contracte, en el termini d'un mes.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La història d'una supervivent

Publicitat
Publicitat