Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Tret de sortida al Mercat de les Rebaixes d’Hivern de la Zona Alta de Lleida

En aquesta edició s’ha ampliat l’espai i els 23 establiments s’ubiquen a la plaça Ricard Viñes i a la zona per a vianants del carrer Doctor Fleming

Mercat de les Rebaixes d’Hivern de la Zona Alta, Sara Mestres, Josep Bellera
Mestres, acompanyada del president de l’Associació de Comerciants de la Zona Alta, Josep Bellera, ha donat el tret de sortida al Mercat de les Rebaixes d’Hivern de la Zona Alta. (Foto: Ajuntament de Lleida)
La regidora de Seguretat Ciutadana i de Polítiques per al Civisme i la Igualtat, Sara Mestres, acompanyada del president de l’Associació de Comerciants de la Zona Alta, Josep Bellera, ha donat aquest dijous el tret de sortida al Mercat de les Rebaixes d’Hivern de la Zona Alta, que s'ha celebrat durant aquest dijous a la plaça Ricard Viñes i que, com a novetat d’enguany, s’ha ampliat a la zona per a vianants del carrer Doctor Fleming.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar sortida als estocs de temporada que no s’han venut durant la campanya de rebaixes, donant valor als propis comerços i dinamitzant comercialment la Zona Alta de Lleida. Hi participen un total de 23 establiments amb 25 taules representatives de diferents sectors d’equipaments de la persona: joieria, llenceria, roba per petits i grans i complements per a les persones i la llar, entre d'altres objectes i complements.

El Mercat, organitzat per l’Associació de Comerciants de la Zona Alta amb el suport de la Paeria, ha arribat enguany a la novena edició i segueix generant any rere any un gran atractiu per als clients, que troben una àmplia varietat de productes de qualitat a bons preus.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat