Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Rècord en la Jornada de campus oberts de la UdL

Prop de 1.770 persones visiten els diferents centres aquest divendres

Universitat de Lleida, Campus Oberts
Una de les sessions del 2016 a Cappont. (Foto: Universitat de Lleida)
Un total de 1.767 persones, 1.706 alumnes i 61 professors, participaran aquest divendres en la 24a Jornada de campus oberts de la Universitat de Lleida (UdL) per a l'estudiantat de segon de batxillerat i cicles formatius de grau superior. Són 514 més que el 2016 i suposen una xifra rècord. Els participants en la jornada provenen de 54 centres educatius d'arreu de les comarques de Ponent, la resta de Catalunya, Andorra, Navarra i el País Basc. 

Concretament arriben de la capital del Segrià, Mollerussa, Balaguer, Tàrrega, Cervera, les Borges Blanques, Vielha, Artesa de Segre, Agramunt, Bell-lloc d'Urgell, Bellpuig, Alcarràs, Seròs, Guissona, Almacelles, Almenar, Vilanova del Camí, Torrefarrera, Tarragona, Amposta, Igualada, Sant Sadurní d'Anoia, el Vendrell, Riells i Viabrea, Santa Bàrbara,  Gironella, Anglès, la Selva del Camp, Andorra la Vella, Pamplona i Vitòria. 

Per centres, el que rebrà més visitants és la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social, amb 375 alumnes. La segueixen la Facultat de Dret, Economia i Turisme (290) i l'Escola Politècnica Superior (269). Tant la Facultat de Lletres com la Facultat de Medicina acolliran 179 estudiants en aquesta jornada, mentre a la d'Infermeria i Fisioteràpia en seran 147. Completen el llistat l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (132) i els centres adscrits de l'INEFC Lleida (107) i Relacions Laborals (28). 

La Jornada de campus oberts és una iniciativa organitzada pel Vicerectorat d'Estudiants, amb la col·laboració del Servei d'Informació i Atenció Universitària de la UdL. El programa inclou sessions informatives sobre els ensenyaments que s'imparteixen, visites guiades a les instal·lacions i un esmorzar a tots els campus. També hi ha tallers a l'Escola Politècnica Superior.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat