Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Esport i solidaritat en les 4 Hores de Lleida-Competició de Resistència Off-Road

L’esdeveniment esportiu, de caràcter estatal, tindrà lloc al circuit municipal de Lleida els propers dies 6 i 7

4 Hores de Lleida-Competició de Resistència Off-Road, automobilisme, Lleida
Moment de la presentació que s'ha dut a terme avui. (Foto: Moisés Camuñas)
Esport i solidaritat s’uneixen en la quinzena edició de les 4 Hores de Lleida-Competició Open de Resistència Off-Road, un esdeveniment esportiu de caràcter estatal que aplegarà desenes de pilots d’arreu del territori espanyol els propers dies 6 i 7 de desembre al circuit municipal de Lleida.

Com ja és habitual, la cita esportiva tindrà un clar component solidari, amb la recaptació de fons a benefici de La Marató de TV3, enguany dedicada a la lluita contra les malalties del cor. De fet, cal esmentar que els fons es recaptaran amb la venda de les col·laboracions de les entrades. El responsable d’esports de la Paeria, Txema Alonso, ha destacat la importància d’aquesta iniciativa, totalment consolidada a la ciutat, que posiciona a localitat del Segrià com a capital del motor durant tot el cap de setmana. Per la seva banda, el representant de la Secretaria de l’Esport de la Generalitat a Lleida, Josep Ramon Solsona; el vicepresident de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla; el delegat de la Federació Catalana d’Automobilisme a Lleida, Miquel Rosell, i el vicepresident Escuderia Lleida, Francesc Abella, també han destacat la cara solidària d’una competició que atreu esportistes de tot l’Estat.

Pel que fa a l’àmbit purament esportiu, l’espectacularitat i la singularitat d’aquesta prova, organitzada per Escuderia de Lleida amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida, caracteritzen habitualment aquesta competició. Fins al moment ja han confirmat la seva presència un total de 30 equips, la qual cosa es tradueix en 75 pilots participants. A més, és una prova no puntuable per a cap campionat i és de lliure participació de pilots federats de diferents disciplines d’automobilisme, fet que la converteix en una competició única per les seves característiques. Respecte als horaris, dissabte de 9.30 a 12.00 hores es durà a terme la verificació de participants i vehicles, a partir de les 14.45 hores serà el torn dels entrenaments lliures, i de les 15.45 fins a les 16.30 hores es realitzaran els entrenaments qualificats. Diumenge de 9.00 a 9.20 hores es farà el warm up i a partir de les 10.00 hores serà la cursa de resistència.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat