Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Un espectacle per a nadons amb música en directe i l’art de Joan Miró com a protagonista a l’Espai Orfeó

'Pintamúsica' és un espectacle teatral per a nadons de 6 a 36 mesos on la música i l’art tenen un paper destacat en un viatge sensorial

Pintamúsica, nadons
'Pintamúsica' és un espectacle teatral per a nadons de 6 a 36 mesos. (Foto: Orfeó Lleidatà)
La companyia Únics Produccions estrena a Lleida l’espectacle familiar per als més petits Pintamúsica, especialment creat per a nadons de 6 a 36 mesos, en el qual la música en directe i l’art de Joan Miró són els protagonistes. L’actuació tindrà lloc aquest dissabte a l’Espai Orfeó i se’n faran dues sessions: a les 17.30 i les 18.30 hores.

Pintamúsica es va poder veure per primera vegada al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) l’any 2014.  L’espectacle vol apropar les arts escèniques als més petits de casa a partir d’una experiència vivencial on la música i les imatges tenen un paper protagonista per captar l’atenció de l’infant i fer un recorregut sensorial per una història. Conduïda per tres músics, actors i cantants, es realitza un recorregut a través de les estacions de l’any on, per cada època, tenim un color, una cançó i uns instruments. De fons d’escenari, una adaptació del quadre Dona i ocells en la nit de Joan Miró es va omplint a mesura que s’avança en el viatge.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat