Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Ciutadans planteja la restauració de les muralles del turó de la Seu Vella i de Gardeny

La portaveu de C’s Lleida, Ángeles Ribes, viatja a Madrid per donar suport al projecte del Museu Morera

Secretaria d'Estat de Cultura, La Paeria, Ángeles Ribes, Àngel Ros, Montse Parra, Dolors López, Ferran Benzo
Reunió entre la Paeria i la Secretaria d'Estat de Cultura per impulsar el Museu Morera. (Foto: Secretaria d'Estat de Cultura)
La portaveu del grup municipal de Ciutadans (C's) a l'Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, ha proposat al secretari d'Estat de Cultura, Ferran Benzo, "la restauració de les muralles del turó de la Seu Vella i del turó de Gardeny". Després d’explicar l'estat "precari" en què es troben, Ribes ha plantejat "la inclusió de la millora del conjunt arquitectònic en el Pla nacional d'arquitectura defensiva per poder executar l'obra de millora en diverses fases". Després de la visita, Ribes ha confirmat que "la proposta de Ciutadans ha estat molt ben rebuda, tant pel secretari d'Estat de Cultura, Ferran Benzo, com pel director general de Belles Arts i Patrimoni Cultural, Luis Lafuente".

Ribes ha viatjat a Madrid per donar suport al projecte de la nova seu del Museu d'Art Jaume Morera a l'edifici de l'Antiga Audiència juntament amb el paer en cap, Àngel Ros, la regidora de Cultura, Montse Parra, la presidenta del grup municipal del PP a la Paeria, Dolors López, el director del Museu d'Art Jaume Morera, Jesús Navarro, i l'assessor tècnic en matèria cultural, Antoni Llevot. La portaveu de C’s Lleida ha recordat que "la nova seu del Museu Morera, ubicat a rambla de Ferran, és un dels projectes pels quals Ciutadans ha apostat des de sempre i va aconseguir aprovar al pressupost del 2017".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat