Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Lleida commemora el Dia Mundial de la No Violència i la Pau ballant 

L'Esbart Arrels de Lleida i l'Esbart Gaudí de Barcelona han dut el seu espectacle a la Seu Vella i a la plaça de la Paeria

Esbart Arrels, Esbart Gaudí, ball, Dia Mundial de la No Violència i la Pau
L'Esbart Arrels de Lleida i l'Esbart Gaudí de Barcelona, ballant a la plaça Paeria de Lleida. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L'Esbart Arrels de Lleida ha aportat aquest dissabte el seu granet de sorra al Dia Mundial de la No Violència i la Pau ballant amb l'Esbart Gaudí de Barcelona una dansa creada per Xavier Orobitg. Inicialment havien de fer un ball itinerant des de la Seu Vella fins a la Paeria de Lleida, passant per diverses places.

La pluja ha impedit fer el recorregut i finalment l'acte s'ha limitat a oferir l'espectacle en els punts d'inici i final, a la Seu Vella, per reclamar que el monument sigui reconegut per la Unesco, i a la plaça Paeria, on han estat rebuts per la tinent d'alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra.

Les danses que han ballat les han fet conjuntament els dos esbarts amb l'objectiu de mostrar que l'amistat i la pau és sempre la millor resposta i que la bona entesa és la clau per aconseguir qualsevol objectiu.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat