Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El CB Alpicat presenta els seus equips per aquesta temporada en el seu 10è aniversari

El club alpicantí compta amb vuit conjunts repartits en les categories de Primera Catalana, Sènior B, Sènior C, Junior, Infantil, Mini, Premini i Escola

CB Alpicat, presentació, bàsquet
Foto de familia de tots els membres que formen el CB Alpicat. (Foto: CB Alpicat)
El Club Bàsquet Alpicat ha presentat els seus equips de competició per a la temporada 2014-2015. Cal recordar que l’entitat alpicantina està de celebració, ja que celebra el seu 10è aniversari, i en aquest acte el club va demostrar té una bona salut pel que fa a l’àmbit esportiu.


Per aquesta temporada l’entitat esportiva compta amb un total de vuit equips en les categories de Primera Catalana, Sènior B, Sènior C, Júnior, Infantil, Mini, Premini i Escola. Tots ells estan demostrant el seu nivell en les diferents competicions en què participen.

A la presentació del club presidit per Paqui Galeano va assistir el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alpicat, Joan Gilart, que va destacar en la seva intervenció la importància de fer esport, agraint de la mateixa manera a totes les empreses patrocinadores el seu suport als jugadors i jugadores que porten el nom d’Alpicat arreu del territori català.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat