Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Ple de la Paeria de Lleida rebutja donar suport a la celebració d'un referèndum vinculant sobre la independència

PSC, C's i PP tomben la moció presentada pels grups de CiU, ERC i la CUP, que també demanava el suport de la institució als ens locals i electes investigats pel procés

ERC-Avancem, Crida per Lleida, Comú de Lleida, moció, referèndum, Ajuntament de Lleida, La Paeria
ERC,CIU,Crida i Comú voten la moció de suport al referèndum reivindicant. (Foto: ERC)
El Ple de l'Ajuntament de Lleida ha tombat una moció presentada pels grups de CiU, ERC-Avancem i la Crida-CUP, i a la qual també s'ha sumat el Comú, que reclamava el suport de la Paeria a la resolució del Parlament per a la convocatòria d'un referèndum vinculant sobre la independència. Els vots contraris del PSC, Ciutadans i Partit Popular han impedit que prosperés el text, que també demanava el suport de la institució al procés constituent i als ens locals i càrrecs electes investigats per processos relacionats amb la sobirania.


L'equip de govern, juntament amb C's i PP, també han tombat una moció que instava la Paeria a promoure la retirada de plaques franquistes d'edificis de protecció oficial de la ciutat. Per contra, aquests tres grups han possibilitat l'aprovació de la modificació puntual del Pla general d'ordenació urbana per reajustar el traçat de l'avinguda Víctor Torres d'accés a la zona de Torres Salses (SUR 42), on està prevista la ubicació d'una gran zona comercial.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat