Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El crim d'Aspa tenyeix de dol el número 15 del 'SE7'

El cas Nadia i la denúncia de l'exdirector de l'aeroport de Lleida-Alguaire sobre pagaments sense justificar i contractacions irregulars des de 2011, entre els temes destacats del mes

SE7,7accents,portada,diari,mensual,gratuït
Portada del quinzè número del 'SE7'.
7accents llança el quinzè número del SE7, que es pot adquirir gratuïtament a uns 500 establiments de la Segarra, l'Urgell, el Pla d'Urgell, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà i el Segrià, conté 32 pàgines en format tabloide i se n'han imprès 15.000 exemplars. El nou SE7 centra la seva atenció en alguns dels temes més foscos de l'actualitat informativa, com ara la mort de dos agents rurals a mans d'un caçador a Aspa, el cas Nadia i la denúncia de l'exdirector de l'aeroport de Lleida-Alguaire sobre pagaments sense justificar i contractacions irregulars des de 2011, entre d'altres. També inclou una llista dels personatges que formen part de l'establishment polític a Lleida, una anàlisi del boom del lloguer, un recordatori al periodista esportiu Marc Retamero, un reportatge sobre la botiga de discos i cerveseria Grans Records i una entrevista a Salvador Alarí, xef del Petit Català.

El SE7 disposa de vuit seccions: Política, Societat, Economia, Esports, Cultura, Entrevista, Cartes i 7+1. Tanmateix, les seccions relacionades amb l'actualitat informativa són introduïdes per un reportatge en profunditat marca de la casa. També hi ha opinions de firmes especialitzades i infografies. En l'apartat dedicat a les cartes dels lectors s'hi han publicat les darreres missives rebudes amb l'objectiu que es converteixi en la veu del ciutadà, mentre que 7+1 està adreçat a tota la família, amb passatemps i humor gràfic. Entre les novetats d'aquesta temporada cal destacar la incorporació dels humoristes gràfics Joan Castellà i Miguel Macías, que s'uneixen als ja coneguts Lupe Ribot i Jordi Balasch, nous articulistes d'opinió com ara l'advocada Marta Oliver, una àmplia agenda cultural, horòscops i telèfons d'interès.

El SE7 és la millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en Català, que aplega més de mig miler de capçaleres entre revistes, premsa i digitals. El mensual gratuït de 7accents va rebre el guardó més important de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català per "apostar per la informació de proximitat amb reportatges, anàlisi, opinions i infografia amb un disseny modern i ben estructurat".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat