Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Lleida Esportiu busca més suport

El president del club de la capital del Segrià, Albert Esteve, manifesta que “les coses importants s’han de fer entre tots” i no ha tancat la porta a fitxatges durant el mes de gener

Albert Esteve, Montse Balaguer, Lleida Esportiu, futbol
Albert Esteve i Montse Balaguer, durant la roda de premsa. (Foto: Òscar Buetas)
El Lleida Esportiu necessita el suport de tothom per aconseguir els reptes marcats. Aquest ha estat el missatge que ha transmès avui el president de l’entitat blava, Albert Esteve, fent així una crida a socis i afeccionats a omplir el Camp d’Esports. “Les coses importants s’han de fer entre tots. No podem tenir la ciutat a l’expectativa que només vingui a animar el Lleida en els moments importants, ja que els necessitem durant tot l’any. En els moments importants sempre respon la gent, però treballem perquè encara vinguin més afeccionats al Camp d’Esports. El Lleida Esportiu es troba preparat per créixer i ho vol fer al costat dels lleidatans i les lleidatanes”, ha reconegut. I ha puntualitzat que es manté la confiança en tots els integrants del club.


En aquest sentit, el màxim dirigent ha manifestat que la situació institucional és d’estabilitat, mentre que en l’àmbit esportiu “volem pujar, i si no ho fem l’any vinent, tornarem a fer un altre projecte”, ressaltant també el paper del filial i que totes les categories estan a Divisió d’Honor. Malgrat tot, “ho volem fer amb tranquil·litat i estabilitat. Si no fem play-off, analitzarem si ha estat un fracàs, i el proper any farem un nou projecte”. I, de moment, segons ha apuntat, econòmicament l’entitat lleidatana està amb aquest equilibri tan desitjat, ja que hi ha un dèficit zero.

Esteve també ha mostrat la seva satisfacció amb el suport social institucional i empresarial, argumentant que “hem de valorar la situació que tenim i d’on venim”. De fet, ha remarcat que en els moments difícils del primer equip és quan el club més s’ha de mobilitzar.

No es descarten fitxatges

Cal recordar que el Lleida Esportiu va perdre contra l’Alcoyano per 3-2. Albert Esteve ha reconegut que avui ha parlat amb tots els jugadors, “i estan dolguts amb el resultat, perquè saben el que representen i l’ambició que hi ha. El cop va ser dur, sobretot tenint en compte que es tractava d’un rival que estarà lluitant amb nosaltres”.

A més, ha comentat que “no tanquem la porta a fitxar, i els jugadors ho saben. Però no hem d’oblidar que l’equip és nou, de la mateixa manera que els mecanismes i l’entrenador, la qual cosa suposa un canvi radical”. Per això, “hem d’estar amb els jugadors que tenim i convençuts del que tenim”. I ha apuntat que no han de saltar les alarmes, “ja que estem esplèndids”. I, seguint en la mateixa línia, ha comentat que “al gener es valoraran totes les situacions”.

Nou paquet d’entrades

Amb l’objectiu d’aconseguir una major presència d’aficionats al costat de l’equip, el Lleida Esportiu ha presentat un paquet de quatre entrades per a socis a 10 euros i a 25 euros al lateral i 35 euros a tribuna per als afeccionats. Amb aquestes entrades es podran veure els xocs del conjunt lleidatà contra el Villarreal B, l’Olot, el Cornellà i l’Espanyol B, encara que per a un enfrontament se'n podrà utilitzar més d’una. En l’oferta també s’inclouen els desplaçaments de franc a Reus i Saragossa, mentre que per als que no són socis, el viatge tindrà un cost de 10 euros. “Amb això volem que la ciutat estigui al nostre costat”, ha dit Esteve.

Finalment, pel que fa al museu del Lleida, el president ha explicat que s’està buscant el millor moment per fer la corresponent remodelació, ja que aquesta s’ha de coordinar amb el dia a dia de l’entitat. “S’ha de buscar el mes o mes i mig més tranquil, i fins llavors estem buscant més material. Que la gent pugui venir a veure la història del Lleida és molt important”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat