Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Artistes internacionals i nacionals compartiran escenari a Lleida en el marc del MUD

Tindrà lloc a Lleida del 9 al 12 de març i incorpora una data a Barcelona, el pròxim 18 de març

Músiques Disperses, Montse Parra, Antoni Gorgues
El Festival està organitzat per Guerssen i l’Ajuntament de Lleida. (Foto: MUD)
Aquest dimecres s’ha presentat a Lleida l’onzena edició del MUD (també conegut com a Músiques Disperses), Festival pioner de neofolk a l’Estat espanyol, guardonat recentment amb el Premi Altaveu 2016. El MUD tindrà lloc a Lleida del 9 al 12 de març i, com ja es va anunciar fa uns mesos, incorpora una data a Barcelona el pròxim 18 de març a la sala Barts Club. També inaugura per primera vegada a Lleida els concerts íntims, de petit format, en horari matinal i d’entrada lliure. I el 17 de febrer el Cafè del Teatre acollirà la festa de presentació del MUD’17.

L’edició d’enguany presenta artistes internacionals com Donovan, Constantine, Aywa, Elektro Hafiz, Doug Shipton & Booty Carrell DJ’s, que compartiran escenari amb artistes nacionals com Maika Makovski & Brossa Quartet i Cálido Home.
 
Multitud de noms han passat ja pel MUD, molts ben coneguts (Omar Souleyman, Fairport Convention, Magna Carta, Vashti Bunyan, BaBa ZuLa, Vieux Farka Touré…) i molts d’ells autèntics desconeguts que han sorprès el públic i han deixat empremta de la filosofia del Festival (Lisa o Piu, Circulus, Ashwin Batish, Lovely Luna, Sieben, etc.)
 
Els concerts d’aquesta edició es podran gaudir al Cafè del Teatre de l’Escorxador de Lleida, a la sala Barts Club de Barcelona i els concert íntims (entrada lliure amb aforament limitat), a la botiga-cerveseria Grans Records de Lleida.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat