Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Finalitzen les obres de millora dels camins escolars de Cappont

L’objectiu és millorar els recorreguts que utilitzen diàriament els escolars del barri per anar a classe

Àngel Ros, camins escolars, Cappont
El paer en cap ha explicat que el projecte ha inclòs l’ampliació dels espais d’espera davant dels centres, ampliant la vorera i reduint la calçada, plantant més arbres per crear espais d’ombra i millorant de la connexió amb bicicleta. (Foto: Hermínia Sirv
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, juntament amb els tinents d’alcalde i regidors de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, i dels Recursos Municipals, Montse Mínguez, ha visitat aquest dimarts la finalització de les obres de millora dels camins escolars de Cappont, en concret, del col·legi Frederic Godàs, però que també inclou els centres Francesco Tonucci i Camps Elisis. Es tracta d’un projecte amb el qual es millora la senyalització dels itineraris que fan els infants, els joves, les seves famílies i la comunitat educativa des de les seves cases fins als tres centres educatius.

El paer en cap ha explicat que el projecte, que abasta 1.100 m2, ha inclòs l’ampliació dels espais d’espera davant dels tres centres educatius, ampliant les dimensions de la vorera i reduint la calçada, plantant més arbres per crear espais d’ombra i millorant la connexió amb bicicleta, mantenint la protecció respecte la circulació rodada. A l’entorn del centre Francesco Tonucci s’han plantat catorze unitats d’arbres tipus Celtis Occidentalis (lledoner americà) i s’han col·locat sis bancs i dues papereres. L’escola Camps Elisis disposa de vuit noves unitats d’arbres tipus Acer Buergerianum (auró tridentat), tres nous bancs i una paperera. I pel que fa al Frederic Godàs s’han plantat dotze noves unitats d’arbres tipus Gleditsia Triacanthos (acàcia de tres punxes), quatre bancs i dues papereres.

L’import de la primera fase del projecte és de 60.199,21 euros. Properament es portarà a terme la segona fase del projecte, consistent en la senyalització dels itineraris des dels tres centres educatius de Cappont. La senyalització estarà formada per caragols de diversos colors, que indicaran el camí més segur i confortable a cada centre educatiu.

Ros ha explicat que aquest projecte tindrà continuïtat en altres zones escolars de la ciutat. Així, l’alcalde ha anunciat que es continuarà pel barri Universitat, a l’entorn de les escoles Episcopal, Sant Jaume, Dominiques i Santa Anna.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat