Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Derrota dolorosa del Força Lleida

Davant del CB Peñas Huesca per 77-67 en un partit molt imprecís en els llançaments de dos punts

Força Lleida, Peñas Huesca
Els homes de Comenge no han estat fins en atac ni en defensa. (Foto: @rcarlosp)
Derrota de l’Actel Força Lleida al Palacio Municipal de los Deportes d’Osca per un resultat final de 77-67. El conjunt lleidatà es va mostrar molt imprecís en els llançaments de dos punts i va anar a remolc dels locals durant tot el partit. El jugador més destacat dels lleidatans va ser Garrett Nevels amb vint punts, set assistències i cinc rebots per un 20 de valoració.

Tot i que el partit començava força igualat, eren els locals qui mostraven millors sensacions sobre la pista. Als homes de Comenge els costava molt encadenar dues accions seguides anotant, i això es traduïa en un petit parcial de 5-0 que ficava el 21-13 en el marcador quan quedava un minut i mig per acabar el primer quart, moment en què els visitants demanaven el primer temps mort del partit. Un triple de Juampi Sutina deixava l’Actel Força Lleida a cinc punts del CB Peñas Huesca després de deu minuts de joc (21-16).

A poc a poc els locals portaven el partit on volien, en defensa incomodaven els lleidatans, que es mostraven molt imprecisos amb un pobre percentatge d’un 31% en tirs de dos, i en atac feien molt mal des de la línia de tres punts anotant un total de 7/11 triples a la primera meitat. Això feia ampliar la renda als locals, que després d’un triple des de 7 metres quan s’exhauria l’últim segon de la primera meitat es col·locaven deu punts per sobre (42-32).

A l’inici de la segona meitat el conjunt de la Terra Ferma es mostrava un pèl més encertat a l’hora de llençar a cistella, Nevels apareixia i anotava ràpidament vuit punts que donaven esperança als lleidatans retallant la renda a només cinc punts a l’equador del tercer quart (49-44). No obstant això, sempre que els lleidatans aconseguien atansar-se en el marcador els locals responien amb un triple que tallava la reacció i no deixava entrar a lluitar pel partit a l’equip català. D’aquesta manera, el CB Peñas Huesca tornava a marxar nou punts per sobre abans d’entrar als últims i definitius deu minuts de partit (61-52).

A l’últim quart els lleidatans eren incapaços de generar una reacció que els apropés en l’electrònic, ja que cada cistella visitant trobava una rèplica dels locals a l’altre cantó. Els locals sabien conservar molt bé l’avantatge de deu punts al llarg de tot el quart i aconseguien endur-se la victòria per un resultat final de 77-67.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat