Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Ros anima els pagesos a treballar plegats

Perquè la qualitat dels productes de l’Horta sigui reconeguda arreu

Àngel Ros, Fèlix Larrosa, Premis Horta de Lleida
Foto de família dels guanyadors amb el jurat. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha animat els pagesos a treballar plegats per associar el concepte de qualitat a la producció agrària i ramadera de l’Horta de Lleida. El paer en cap ha fet aquesta afirmació en l’acte de lliurament de la primera edició dels Premis Horta de Lleida, instituïts per la Comissió Territorial de l’Horta de l’Ajuntament de Lleida, que han estat atorgats a Joaquim Clop, per la seva trajectòria, i a Melmelades i Conserves Blanch, per la innovació.

“Si associem producte de l’Horta de Lleida amb el concepte qualitat, no només estarem beneficiant la producció que surt de casa nostra, sinó que paral·lelament se’n beneficiarà tot el país”, ha dit l’alcalde.

El paer en cap ha felicitat l’Associació Cultural Els Pagesos, que ha acollit l’acte dels Premis Horta de Lleida dins de la programació d’actes de la Festa de Sant Antoni Abat, a la Comissió Territorial de l’Horta i als guanyadors dels premis. “Un, perquè en el sector del porc, on Lleida és representativa en l’àmbit europeu, rep el reconeixement per una excel·lent trajectòria, i l’altre, perquè destaca en un altre sector capital de la nostra economia, el de la fruita. Però ho fa vinculant la producció a la transformació, aplicant valor a la fruita, que és un nou concepte agroalimentari”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat