Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La UdL oferta un màster amb contracte de treball durant la formació

Es tracta d'un programa dual en direcció d'operacions i distribució

Universitat de Lleida,alumnes,classe,
Els matriculats combinaran la formació universitària amb l'empresa. (Foto: Universitat de Lleida)
Combinar la formació a la Universitat amb una jornada laboral en una empresa és el que ofereix el primer màster en modalitat dual que oferta la Universitat de Lleida. Es tracta del Màster en direcció d'operacions i distribució, que permetrà als matriculats tenir un contracte de treball mentre duri la seva formació -de gener a desembre de 2015- en empreses com ara Plusfresc, Semillas Fitó, Vall Companys, Argal o Cooperativa de Guissona.


Les competències professionals que s'hauran d'assolir en el Màster han estat consensuades amb les empreses participants, per la qual cosa els matriculats tindran un doble acompanyament amb un tutor de la Universitat i un tutor de l'empresa. Aquest programa formatiu es dirigeix tant a graduats universitaris -preferentment en Enginyeria o Administració d'Empreses- com a treballadors en actiu de les empreses que vulguin validar acadèmicament la seva experiència en el sector. Això sí, per a les persones sense activitat laboral actual que vulguin cursar el Màster es durà a terme un període previ d'anivellament durant aquest mes de desembre.

El Màster pretén abordar estudiar com s'organitzen les persones a l'empresa i a l'entorn productiu amb què es coopera, com es produeixen els béns i els serveis, com es milloren processos i productes mitjançant la innovació i com se satisfan les demandes canviants dels consumidors. Els continguts, impartits per una trentena de professors universitaris, consultors i directius d'empreses, tenen a veure amb estratègia, competència i entorn, control, mercats internacionals, models de distribució comercial i diferents tasques directives.

La Universitat de Lleida té previst estendre la formació dual amb empreses tant en màsters com en graus. De fet, la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social imparteix des del curs 2012-2013, un grau de formació en alternança amb Educació Primària.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat