Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

'CondAmned', terror clàssic a la Seu Vella

El borgenc Octavi Espuga va començar aquest dijous a la nit el rodatge del seu segon curtmetratge

CondAmned, curtmetratge
El rodatge va començar aquest dijous a la Seu Vella. (Foto: CondAmned)
Després de dos anys de preparació, el cineasta borgenc Octavi Espuga dóna vida a Jack, un home vell i feble que viu reclòs a la capella subterrània de la seva mansió i que n’intenta sortir. 

CondAmned durarà aproximadament deu minuts i es rodarà íntegrament a la ciutat de Lleida amb el suport de la Paeria i el Consorci del Turó de la Seu Vella de Lleida. La cinta compta amb un repartiment de primera fila amb Alfonso Delgado, conegut pel seu paper a l’anunci de Loterías del Estado de 2014; Agnès Sánchez Puyal, de Balaguer, i Francesc Contijoch, de Cervià de les Garrigues i estudiant de l’Aula de Teatre de Lleida. Completen l’equip el guionista Salva Sánchez, el director de fotografia Olmo Sobrino, la música de Sathorys Elenorth (grup de referència dins de l’escena underground europea) i la producció executiva d’Ivan Villamel.

Ambientat al segle XIX, el curtmetratge busca fusionar el terror gòtic més clàssic, amb influències literàries de Poe i Wilde i una estètica de cinema de terror més moderna com American Horror Story. El rodatge va començar aquest dijous a la nit a la Seu Vella de Lleida.
 
CondAmned és el segon curtmetratge professional d’Espuga com a realitzador després que el 2011 estrenés Silent Agony, obra que va ser seleccionada i nominada a més de cinquanta festivals de gènere fantàstic de tot el món, premiada en els festivals Fear Fete dels Estats Units i Zed Fest de Los Ángeles i nominada al Méliès d’Argent en l’Imagine Film Festival d’Holanda.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat