Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Diputació aprova finalment la seva relació de llocs de treball

La corporació dóna suport a Unió de Pagesos de Catalunya i a l’organització de la marxa pagesa a través d’una moció

Joan Reñé
Reñé, durant el Ple de gener. (Foto: Diputació de Lleida)
El Ple de la Diputació de Lleida ha aprovat definitivament aquest divendres la proposta de relació de llocs de treball (RLT) del personal de la Diputació de Lleida i dels seus organismes autònoms després de 22 anys d’infructuoses negociacions.
 

La Diputació de Lleida va arribar el passat mes de juny a un acord, en el marc de la mesa negociadora única de personal funcionari i laboral, amb els sindicats CCOO i UGT per crear la nova RTL, que ha estat aprovada aquest divendres. 
 
La nova relació atén les necessitats d’una administració més transparent, eficient i de servei, ja que retribuirà tots els treballadors segons el lloc que desenvolupen, facilitarà la promoció interna i posarà fi a un document que ha quedat obsolet.
 
Altres punts aprovats
 
En el Ple d’aquest mes de gener ha pres possessió el nou diputat provincial del grup d’ERC, Ignasi Comella.
 
També s’ha aprovat el conveni entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Lleida en relació amb el programa per a l’estimulació del llenguatge i la comunicació 0-3 a les escoles especials Llar de Sant Josep i el conveni de col·laboració entre la Diputació de Lleida i l’Ajuntament d’Espot per al traspàs del tram de travessia urbana de la carretera local, codificada com a LV-5004A.
 
Mocions
 
El primer Ple d’aquest 2017 ha aprovat tres mocions, una de suport a Unió de Pagesos de Catalunya i l’organització de la marxa pagesa, una altra a favor de la competitivitat de l’aeroport de Lleida-Alguaire i una tercera per declarar la Diputació de Lleida, institució promotora de la renda garantida de ciutadania (RGC).
 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat