Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Les visites guiades per veure les obres del MNAC al monestir de Sixena es faran a partir del 27 de gener

El Govern aragonès, la comarca dels Monegres i l'Ajuntament de Vilanova de Sixena ja han arribat a un acord per exhibir les 53 peces lliurades pel Govern al juliol

monestir de Sixena, obra d'art, MNAC
Operaris traslladant una de les peces embalada procedent del MNAC. (Foto: Arxiu)
El Consell de Govern de l'Aragó va aprovar aquest dimecres la firma d'un conveni de col·laboració entre l'executiu aragonès, Turisme d'Aragó, la comarca dels Monegres i l'Ajuntament de Vilanova de Sixena per poder realitzar visites guiades als béns lliurats pel Museu Nacional d'Art de Catalunya el passat mes de juliol al monestir de Sixena. D'aquesta manera, a partir del 27 de gener es començaran a fer aquestes visites en divendres, dissabtes i diumenges en horari de matí i tarda.

L'exhibició d'aquestes 53 peces que el Govern va decidir lliurar, en compliment d'una sentència judicial, s'ha retardat uns mesos ja que inicialment es volia obrir al públic la mostra a mitjans d'octubre.

Els visitants també podran veure la sala capitular de monestir que s'ha preparat per acollir les pintures murals que hi ha al MNAC i que també reclama l'Aragó a Catalunya.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat