Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El jutge del cas Nadia investigarà els pares per exhibicionisme, provocació i explotació sexual

El magistrat manté totes les mesures acordades amb anterioritat, com ara la retirada de la custòdia i la presó provisional per al pare de la nena

cas Nadia, Marga Garau, La Seu d'Urgell
Marga Garau, entrant als jutjats de la Seu d'Urgell. (Foto: Catalunya Ràdio)
El jutge del cas Nadia ha decidit obrir una nova causa i investigar els pares de la nena pels delictes d'exhibicionisme, provocació i explotació sexual. Ho ha decidit després d'escoltar les declaracions de Fernando Blanco i Marga Garau, que segons l'advocat han assegurat que les imatges amb "contingut sexual" trobades en un llapis de memòria són fotografies "familiars normals".

Tal com ha informat el TSJC, el jutge també ha mantingut totes les mesures acordades amb anterioritat, com ara la retirada de la custòdia de la menor als seus progenitors i la presó provisional per al pare de la nena.

Ara el deganat haurà de decidir quin jutjat assumeix aquesta nova causa. A la Seu d'Urgell hi ha dos jutjats d'instrucció, mentre que el lletrat de la defensa considera que la competència d'aquest procediment no correspon als jutjats de la capital de l'Alt Urgell, perquè la vintena de fotografies que s'estan investigant estan fetes entre el 2008 i el 2011, quan la família vivia a la Biniali, a Mallorca.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat