Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Partit Demòcrata i Unió plantegen subvencionar la retirada de símbols franquistes dels edificis de la ciutat

El grup municipal vol crear una línia d'ajuts perquè les comunitats de veïns puguin despendre's dels més de 300 vestigis franquistes que el Memorial Democràtic recomana elimina

placa, carrer, franquisme
Una de les plaques del Ministeri de l'Habitatge franquista que encara es poden veure als carrers de la ciutat de Lleida. (Foto: PDECat)
El Partit Demòcrata i Unió a l'Ajuntament de Lleida vol que la Paeria s'encarregui de comunicar a les comunitats de propietaris dels edificis de la ciutat l'existència de vestigis franquistes i, alhora, en subvencioni la seva retirada. En aquest sentit, la formació ha anunciat que presentarà una proposta de resolució instant l'equip de govern a comunicar als veïns de les comunitats de propietaris que consten en la relació elaborada pel Memorial Democràtic que en el seu edifici encara disposen d'un vestigi del règim franquista i que aquesta entitat recomana que s'enretiri el símbol.

El grup municipal també proposa que l'Ajuntament de Lleida faci constar la seva pròpia recomanació per tal que totes les comunitats de propietaris afectades procedeixin a enretirar aquests símbols del règim franquista.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat