Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

ERC-Avancem denuncia manca de claredat en les partides de la Paeria destinades a mitjans de comunicació

El grup republicà demana que es convoqui el Consell Editorial i denuncia que porta tres mesos sense reunir-se

Consell Editorial, La Paeria, Ajuntament de Lleida, José Crespín
El Consell Editorial porta tres mesos sense reunir-se. (Foto: Arxiu)
El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya-Avancem ha entregat aquest migdia al registre de l’Ajuntament de Lleida una sol·licitud demanant a l’alcalde que convoqui el Consell Editorial, un òrgan assessor que, tot i ser mensual, fa més de tres mesos que no es reuneix.

ERC-Avancem denuncia que l’última reunió dels representants del Consell Editorial es va celebrar el 26 de setembre de 2016, quan es va acordar que en la sessió següent es debatria sobre el pressupost en comunicació per a 2017. Però el pressupost es va aprovar definitivament el passat 29 de desembre sense ni tan sols haver convocat el Consell.

El grup republicà lamenta que, a més, el pressupost és poc clar i que hi ha diverses partides per a comunicació sense que s’hi reflecteixi a què es destinaran.

També critica que l’equip de govern encara no hagi facilitat als membres del Consell Editorial informació detallada sobre la despesa en comunicació i campanyes institucionals, així com la distribució de recursos municipals als diferents mitjans informatius durant l'any 2016. ERC-Avancem ha reclamat diverses vegades aquesta documentació sense obtenir resposta.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat