Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Marc Resa rep l'alta hospitalària i continuarà la recuperació a casa

El jugador va ser operat d’urgència el passat 10 de desembre després de rebre un fort cop al cap durant el transcurs d'un partit

Marc Resa
Marc Resa, a la sortida de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. (Foto: Lleida Esportiu)
El juvenil del Lleida Esportiu Marc Resa ha rebut aquesta tarda l’alta hospitalària després de ser operat d’urgència el passat 10 de desembre en rebre un fort cop al cap i continuarà la rehabilitació a casa seva. El jugador va sortir el passat dijous de l’UCI de l’Hospital Arnau de Vilanova, on estava ingressat arran de la intervenció, i va ser traslladat a planta, on va començar a realitzar exercicis amb els serveis de fisioteràpia i de gimnàs per a recuperar pes.

El futbolista de l’entitat blava, un cop va sortir de perill després del risc sofert, ha experimentat una ràpida i extraordinària evolució favorable al llarg dels darrers dies que permet tenir unes expectatives optimistes pel que fa a la recuperació.

Agraïment de la família per les mostres de suport rebudes

Durant les darreres setmanes, el club de la Terra Ferma ha realitzat un recull de totes les mostres de suport que ha rebut el migcampista durant la seva convalescència que espera poder entregar-li en els propers dies. A la vegada, la família vol expressar el seu agraïment a tothom que ha traslladat la seva força amb múltiples missatges al llarg de la seva recuperació.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat