Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Seu Vella acull la novena edició dels Premis Funde

Els guardons posen en relleu el mèrit professional i empresarial de les dones en diversos àmbits

Premis Funde 2014, Seu Vella
La Seu Vella va acollir ahir la novena gala dels Premis Funde. (Foto: Ajuntament de Lleida)
La Seu Vella de Lleida va acollir ahir la novena gala dels Premis Funde que va ser presidida per la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega. L’Associació d’Empresàries, Directives i Professionals Funde organitza anualment aquests guardons per posar en relleu el mèrit empresarial i professional de les dones en diferents disciplines.


Els guardonats van ser: Actel, en la categoria d’igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral; Magnifique Brands, per la planificació i l’adaptació empresarial; Dolors Esmet, com a millor empresària agroalimentària; Carme Mora, com a millor empresària de restauració, i la millor directiva de l’any va recaure en Montse Monjo del grup Nexus.

En la categoria de mitjans de comunicació, la periodista Lídia Herèdia va recollir el premi per haver contribuït a mostrar la realitat econòmica i social femenina per televisió. Altres guardonats van ser: Núria Picas, com a millor esportista; la companyia Cassigalls, per la seva activitat artística; Alba Minguella, com a jove emprenedora; Aida Moliné, per ser l'estudiant més brillant de la Universitat de Lleida, i Natàlia Alonso, per la seva tasca científica.

A més, es van fer dues distincions especials: d'una banda, el reconeixement a l’entitat més rellevant en l’ajut humanitari, que ha estat l’AECC – Catalunya contra el càncer de Lleida i, de l’altra, el guardó a M. Jesús Cabau, per la seva empremta personal i professional a Lleida.

Funde és una entitat sense ànim de lucre que integra més de 200 empresàries i directives del sector privat i públic de Lleida i de Barcelona. Pretén ser un referent del saber femení en el món de l'economia i els negocis, convertint-se en un lobby cohesionat i de prestigi de dones professionals, directives i empresàries.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat