Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Cucalòcum ensenyarà als infants a reciclar

El Parc de la Infància i la Joventut de Lleida obrirà portes el dia de Sant Esteve i tancarà el 4 de gener

Cucalòcum, reciclar
Estand on s'ensenyarà als infants a reciclar. (Foto: Fira de Lleida)
El Parc de la Infància i la Joventut de Lleida, el Cucalòcum, disposarà aquest any d'un espai on s'explicarà als infants com han de reciclar, alhora que es difondran entre els petits i els seus acompanyants els avantatges de la recollida selectiva de deixalles. El Cucalòcum obrirà portes el dia de Sant Esteve i tancarà el 4 de gener.

L'estand, dinamitzat per dos monitors, disposarà de plafons explicatius a les parets i d'un joc pedagògic de reciclatge. El joc consistirà en una simulació, dibuixada al terra, dels espais d'una casa en els quals els petits trobaran diferents tipus de deixalles que hauran de ser dipositades al contenidor corresponent. Tots els participants rebran un imant de nevera de regal que explicarà les diferents classes de residus i la seva destinació.

La 26a edició del Cucalòcum (Parc de la Infància i la Joventut de Lleida) i l’11a edició de Cucaesport tindran lloc del 26 de desembre al 4 de gener als pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida amb 48 activitats lúdiques, esportives, formatives, solidàries i de sensibilització social. L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, inaugurarà Cucalòcum i Cucaesport el dia 26 a les 11.00 hores.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat