Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Alta tensió a l'Ajuntament de Lleida

El debat sobre els noms de carrers de la ciutat dedicats a persones vinculades amb el franquisme desemboca en una picabaralla entre Ros i Vega

Ajuntament de Lleida, La Paeria
Aquest divendres ha tingut lloc l'últim Ple de l'any. (Foto: Ajuntament de Lleida)
Picabaralla dialèctica entre l'alcalde, Àngel Ros, i el republicà Carles Vega arran de les preguntes formulades pels grups d'ERC-Avancem i la Crida-CUP sobre l'existència de carrers de la ciutat dedicat a persones que van tenir vinculació amb el franquisme. Ros ha acusat aquests dos grups de "demagogs" per voler fer un debat polític d'aquest tema "per desgastar-lo" i ha reiterat que per canviar un nom primer han de ser els veïns qui ho sol·licitin. A més, l'alcalde de Lleida ha rebutjat que se'l titllés de "franquista", qualificació que Vega ha negat haver pronunciat, tot i remarcar que "una persona que es nega a esborrar tots els vestigis que queden de la repressió franquista és una persona que no fa bé la feina".

D'altra banda, el Ple ha aprovat una moció per reclamar l'alliberament "immediat i definitiu" de l'AP-2 entre Lleida i Montblanc i, a la vegada, la duplicació de l'N-240 entre les Borges Blanques i la capital del Segrià.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat