Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'Associació Leader de Ponent subvenciona 27 projectes a les Garrigues, Urgell, Pla d'Urgell i Segrià sud

L'any 2016 s'han concedit, a través de l'entitat, un total de 763.660,34 euros a projectes locals amb l'objectiu d'impulsar l'activitat econòmica local i garantir l'equilibri territorial

jornada, formació, dinamitzadors rurals, Associació Leader de Ponent
Jornada de formació per a dinanimtzadors rurals a càrrec de Leader. (Foto: Leader)
El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha resolt els ajuts 2016 proposats per l'Associació Leader de Ponent com a entitat sense ànim de lucre encarregada d'implementar la metodologia Leader a les comarques del Pla d'Urgell, l'Urgell, les Garrigues i el Segrià (sud). En total, aportarà 763.660,34 euros a 27 projectes d'aquestes comarques amb l'objectiu d'impulsar l'activitat econòmica a l'àmbit rural i garantir l'equilibri territorial.

Actualment, l'Associació Leader de Ponent treballa en la segona convocatòria d'ajuts Leader de 2016, que romandrà oberta fins el 16 de gener de 2017. La principal novetat d'aquesta nova convocatòria és que totes les sol·licituds s'han de presentar telemàticament.

Els ajuts Leader són cofinançats en un 57% pel Departament d'Agricultura i en un 43% pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (Feader).

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat