Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Espai Orfeó acull fins divendres l’exposició fotogràfica “Les altres cares del Centre Històric”

En la mostra han treballat diversos agents del barri, juntament amb l’EAM Leandre Cristòfol, el Centre d’Art la Panera i la Fundació Orfeó Lleidatà

exposició, mostra, Centre Històric, Espai Orfeó
La mostra, amb caràcter itinerant, es pot visitar de dilluns a divendres de 09.00 a 21.00 hores. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L’exposició fotogràfica “Les altres cares del Centre Històric” es podrà veure fins aquest divendres 23 de desembre a l’Espai Orfeó. La mostra és una iniciativa impulsada en el marc del Pla de desenvolupament comunitari del Centre Històric amb la participació de la Paeria, la Generalitat i l’Associació Prosec, que neix per donar a conèixer a persones del barri o que hi estan vinculades.

Amb el seu testimoni trenquen prejudicis i estereotips latents entre converses, opinions i pensaments de la comunitat enfront del barri i les persones que hi viuen. A partir de la unió del teixit social i cultural, on la fotografia posa la imatge i les paraules la veu, neix aquesta exposició que reflecteix la realitat menys coneguda del Centre Històric.

La mostra s’ha fet gràcies a la col·laboració de l’EAM Leandre Cristòfol, el Centre d’Art la Panera i la Fundació Orfeó Lleidatà, juntament amb altres agents del barri.

Aquesta exposició és l’element clau per recollir, mitjançant un llibre, propostes, suggeriments i opinions que propiciïn l’inici d’altres accions comunitàries que donin continuïtat al projecte. La mostra, amb caràcter itinerant, es pot visitar de dilluns a divendres de 09.00 a 21.00 hores.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat