Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Els Mossos intervenen l'euro del donatiu de la loteria de Nadal de l'Associació Nadia Nerea

El jutge que porta el cas adverteix a l'advocat dels pares i funcionaris de possibles multes o conseqüències penals si difonen dades de la menor

Nadia Nerea, Marga Garau
El jutge que porta el cas adverteix a l'advocat dels pares i funcionaris de possibles multes o conseqüències penals si difonen dades de la menor. (Foto: Arxiu)
Els Mossos d'Esquadra han intervingut l'euro del donatiu de la loteria de Nadal de l'Associació Nadia Nerea contra la tricotiodistròfia per ordre del magistrat del Jutjat número 1 de la Seu d'Urgell. Les participacions són de 5 euros, dels quals 1 es destinava a la fundació que tenien els pares de la menor, acusats d'un delicte d'estafa per recaptar fons per la malaltia de la nena i no destinar els diners a la cura.

D'altra banda, el jutge ha adoptat mesures per protegir i preservar la intimitat de Nadia Nerea en tot l'afer i ha alertat d'imposar multes o, fins i tot, prendre mesures penals sobre l'advocat dels pares i els funcionaris que intervinguin en la investigació o instrucció revelant dades sobre la mateixa.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat