Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Estudiantat de la UdL i l'Associació Alba col·laboren en un projecte de responsabilitat social

Dissenyar una eina informàtica per mesurar l'impacte social de l'entitat i per identificar línies d'actuació i de millora

Associació Alba, Universitat de Lleida, Campus Iberus, eina informàtica, reunió
Primera reunió de treball del projecte celebrada a les instal·lacions de l'Associació Alba de Tàrrega. (Foto: Universitat de Lleida)
 Alumnat del Grau d'Administració d'Empreses de la Universitat de Lleida (UdL) i estudiantat de la Universitat de Saragossa (Unizar) seran els encarregats de dissenyar una eina informàtica per mesurar l'impacte social de l'Associació Alba de Tàrrega i per identificar línies d'actuació i de millora. Un cop desenvolupada, l'objectiu és compartir-la amb altres organitzacions d'economia social del territori segons informa la Universitat lleidatana. Aquesta iniciativa, on col·labora la Fundació UdL, s'emmarca en el programa finlandès DEMOLA, que promou Campus Iberus -integrat per les universitats de Lleida, Saragossa, la Rioja i Pública de Navarra. Es tracta d'una plataforma d'innovació on estudiants, conjuntament amb empreses i entitats, desenvolupen nous productes, conceptes i serveis com ara prototips, pilots o demostracions d'aplicació a la vida real.


Actualment, Campus Iberus té en marxa deu projectes DEMOLA relacionats, entre d'altres, amb l'impuls d'aliments d'alt contingut proteic, la incorporació de serveis mòbils al sector agroalimentari, de noves tecnologies en el disseny d'uniformes escolars, en el sector dels fertilitzants o en la recerca de solucions eficaces per integrar les persones amb discapacitat intel·lectual.

Des de la Fundació de la UdL destaquen que el projecte iniciat amb l'Associació Alba, "a més de ser una oportunitat perquè els estudiants treballin nous conceptes, idees i coneixements colze a colze amb els professionals de l'entitat, té un valor afegit, el seu caràcter social".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat