Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El 'SE7' es vesteix de blanc per donar la benvinguda a la temporada d'esquí

El manifest contra els noms franquistes dels carrers de Lleida, el cas Nadia, el presumpte assetjament laboral a dos funcionaris de la Diputació i la guerra oberta entre l'afició del Lleida Esportiu i el club, entre els temes destacats del mes

SE7,7accents,portada,diari,mensual,gratuït
Portada del catorzè número del 'SE7'.
7accents llança el catorzè número del SE7, que es pot adquirir gratuïtament a uns 500 establiments de la Segarra, l'Urgell, el Pla d'Urgell, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà i el Segrià, conté 32 pàgines en format tabloide i se n'han imprès 15.000 exemplars. El nou SE7 centra la seva atenció en alguns dels temes més polèmics de l'actualitat informativa, com ara el manifest contra els noms franquistes dels carrers de Lleida, el cas Nadia, el presumpte assetjament laboral a dos funcionaris de la Diputació i la guerra oberta de l'afició del Lleida Esportiu amb el club, entre d'altres. També inclou una llista dels propòsits per a l'any 2017 dels nostres polítics, un reportatge sobre el programa Esport amb Valors de l'Handbol Lleida Pardinyes, un estudi sobre l'origen de la música rap i una entrevista a Montse Llobera i Òscar Cortés, responsables d'Autolider 3000.

El SE7 disposa de vuit seccions: Política, Societat, Economia, Esports, Cultura, Entrevista, Cartes i 7+1. Tanmateix, les seccions relacionades amb l'actualitat informativa són introduïdes per un reportatge en profunditat marca de la casa. També hi ha opinions de firmes especialitzades i infografies. En l'apartat dedicat a les cartes dels lectors s'hi han publicat les darreres missives rebudes amb l'objectiu que es converteixi en la veu del ciutadà, mentre que 7+1 està adreçat a tota la família, amb passatemps i humor gràfic. Entre les novetats d'aquesta temporada cal destacar la incorporació dels humoristes gràfics Joan Castellà i Miguel Macías, que s'uneixen als ja coneguts Lupe Ribot i Jordi Balasch, nous articulistes d'opinió com ara el periodista Ramon Pedrós, una àmplia agenda cultural, horòscops i telèfons d'interès.

El SE7 és la millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en Català, que aplega més de mig miler de capçaleres entre revistes, premsa i digitals. El mensual gratuït de 7accents va rebre el guardó més important de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català per "apostar per la informació de proximitat amb reportatges, anàlisi, opinions i infografia amb un disseny modern i ben estructurat".

Comentaris

  • Felicitats al vostre grup mediàtic. Si em permeteu i per no haver d'entrar en massatges, els meus comentaris van encaminats a les manques.
    Crec que hi manca més atenció als esports minoritaris, com per exemple els escacs, la gimnàstica rítmica, el ball esportiu, el piragüisme, patinatge sobre rodes… Esports que es practiquen amb molta freqüència a la nostra província però que no tenen el degut suport informatiu.
    Una altra manca impo... Llegir més

5 -10 -20 -tots
1


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat