Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Crida demana més passos a la Paeria per afrontar la pobresa energètica

Proposa aturar les contractacions municipals amb empreses que realitzin talls de subministraments bàsics sense complir les lleis

Pau Juvillà, Francesc Gabarrell, Crida per Lleida
Pau Juvillà i Francesc Gabarrell, en una sessió plenària. (Foto: Arxiu)
La Crida per Lleida–CUP ha presentat una moció per al Ple del 23 de desembre que demana més passos a la Paeria per afrontar la pobresa energètica. La formació proposa aturar les contractacions municipals amb empreses que realitzin talls de subministraments bàsics sense complir la Llei 24/2015.

La moció també contempla la garantia per part de la Paeria de subministrar aigua i llum en edificis ocupat amb un informe corresponent de serveis socials.

A més, exigeix a la Paeria que iniciï inspeccions d’ofici pels incompliments de les companyies subministradores amb la Llei 24/2015 i que es facin públiques.

La Crida considera que "la Paeria ha demostrat en diverses ocasions la voluntat de treballar per combatre la pobresa energètica" però insisteix que aquesta "té unes causes estructurals, un sistema econòmic que permet que empreses amb beneficis de milions d’euros puguin tallar subministres bàsics a persones sense recursos". 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat